Agencija specijalizovana za Google AdWords i display internet oglašavanje
sa uslugom prilagođenom potrebama malih i srednjih preduzeća.

Otkrijte nepresušan izvor novih klijenata

Broj korisnika interneta u srbiji se povećava iz godine u godinu a sa njim i broj Vaših potencijalnih klijenata. Više od 2 miliona korisnika interneta svaki dan krstari u potrazi za raznim servisima i uslugama.

Koliko god da je Vaš brend poznat i Vaš proizvod popularan, uvek postoje oni koji još nisu čuli za Vas, a kojima su potrebni Vaši usluga ili servis.

Svaki dan kontaktiraće Vas novi klijenti tako da za nekim propuštenim nećete ni stići da žalite. Naša agencija omogućiće Vam stalan i kontinuiran priliv novih klijenata.

Mi ne pravimo sajtove. Mi pravimo mašine za generisanje novca.

Da li Vaš sajt zadovoljava standarde koje nam nameće dolazeća nova tehnologija i savremeni način poslovanja?
Da li je Vaš web sajt dostupan na svim uređajima i operativnim sistemima, da li realno oslikava Vaše poslovanje i izaziva poverenje posetilaca?

Pomoći ćemo Vam pomoći da maksimalno optimizujete Vaš sajt i izvučete maksimum iz svog online nastupa.

Kao sertifikovani adwords profesionalci, optimizacijom i detaljnom analizom tržišta omogućićemo Vam da do svojih klijenata dođete brzo, efikasno i višestruko povoljnije.

Zakažite analizu Vaših AdWords kampanja

Bilo da želite da čujete naše mišljenje ili saznate više o vođenju kampanja


Ovo je jedna od najboljih marketinških odluka koje smo doneli od kada naš sajt postoji.

Da bi pospešili naše poslovanje, kupujemo PPC oglašavanje duže od dve godine. Tokom tog vremena, nekoliko puta smo se opekli sa SEM "expertima". Kada smo pronašli OME kao SEM agenciju za oglašavanje bili smo veoma skeptični: da li su ovi momci stvarni? Da li oni zaista imaju vremena da razumeju naše jedinstveno tržište? Da li su profesionalno organizovani?

Da li oni zaista mogu da izađu na kraj sa našim visokim budžetom i velikim očekivanjima? Mogu li da vode kampanje i na srpskom i engleskom jeziku? Hoćemo li moći blisko da sarađujemo sa konsultantom? Da li koriste formule i objedinjene skripte ili metodično spoje sve oglase i kampanje zajedno pa onda mere rezultate? Hoćemo li biti obavezani lošim poslovnim ugovorom sa preskupom klauzulom raskida?

Za 4 meseca koliko smo radili sa Anom iz OME uspeli smo da dobijemo odgovore na sva naša pitanja, a naša sva očekivanja bila su daleko, daleko premašena. Naš obim poslovanja je na rekordnom nivou, a naši troškovi niži su za u proseku 20%.

Ana se potpuno posvetila da bi najbolje razumela naše jedinstveno tržište i mukotrpno izbalansirala evaluaciju ključnih reči i oglasnog teksta što nam je dovelo više kvalitetnih lidova bez dodatnog povećanja budžeta.

Ovo je jedna od najboljih marketinških odluka koje smo doneli od kada naš sajt postoji.

Vedran MIšić, vlasnik škole stranih jezika


 

Responsible dizajn

Neka Vaš web sajt bude dostupan na svim uređajima, računarima, tabletima i mobilnim telefonima.

 

Najnovije tehnologije

Svi naši web sajtovi zadovoljavaju najviše web standardne HTML5 i CSS3 tehnologije.

 

Mlad i ambiciozan tim

Neka naš tim mladih stručnih i prijatnih ljudi postane deo i Vašeg tima. Vaš profit je i naš uspeh!

 

Kontaktirajte nas!

Vaša potraga je upravo završena! Naišli ste na tim iskusnih stratega koji će Vaše poslovanje iz korena promeniti.

Najbolje što možete učiniti za svoje poslovanje

Na temi smo

Sa više od 10 godina iskustva u poslovima internet marketinga sada smo dostupni i Vama na usluzi. Naše iskustvo sada može značiti i Vaš profit!

Kontaktirajte nas