Agencija specijalizovana za Google AdWords i display internet oglašavanje
sa uslugom prilagođenom potrebama malih i srednjih preduzeća.

Udahnite nov život u vaše Adwords kampanje

Istraživanje je pokazalo da se u poslednjih 18 meseci broj korisnika Adwords usluga rapidno povećao. Neki su čak ovo novo stanje na tržištu nazvali i transformacijom.

Nove funkcije, poboljšanja koja su uvedena dovele su do toga da se mnogo pažljivije moraju voditi kampanje, kao i da se mora uraditi restart na dosadašnji rad kako bi se održalo vodeće mesto pri pozicioniranju na mreži.

Search Query Analysis-na svakih 30-90 dana

Moć analize upita pretrage i njena primena je dosta podcenjena. Ne samo da uz pomoć nje možete umanjiti cenu po kliku (CPC) već možete imati i detaljniji uvid u namere pretrage potrošača. Najbolji način je da napravite alfabetsku organizaciju. I odatle dalje da ih svrstate u teme i prioritete na osnovu utiska, troškova ili povrataka.

Pregledanje i restartovanje kampanje-na svakih 6 meseci

Struktura vaše kampanje nije ništa drugo do baze podataka koja ima za cilj da pospeši poslovanje vaše kompanije pružajući vam prvenstveno vredne informacije sa tržišta, a potom ih koristeći. Najvažnije je da struktura podrži opšti poslovni cilj, tako da je potrošnja fokusirana na najprofitabilnija polja i segmentirana prema poslovnim ciljevima. Ti ciljevi se menjaju, uvode se novi proizvodi ili vrednost pojedinog proizvoda opada, dok drugog raste. Stoga je neohodno imati stalni uvid u dešavanja i prema tome unositi novine i promene u kampanju.

 

 

 

 

Responsible dizajn

Neka Vaš web sajt bude dostupan na svim uređajima, računarima, tabletima i mobilnim telefonima.

 

Najnovije tehnologije

Svi naši web sajtovi zadovoljavaju najviše web standardne HTML5 i CSS3 tehnologije.

 

Mlad i ambiciozan tim

Neka naš tim mladih stručnih i prijatnih ljudi postane deo i Vašeg tima. Vaš profit je i naš uspeh!

 

Kontaktirajte nas!

Vaša potraga je upravo završena! Naišli ste na tim iskusnih stratega koji će Vaše poslovanje iz korena promeniti.

Najbolje što možete učiniti za svoje poslovanje

Na temi smo

Sa više od 10 godina iskustva u poslovima internet marketinga sada smo dostupni i Vama na usluzi. Naše iskustvo sada može značiti i Vaš profit!

Kontaktirajte nas